Mine rettigheder

Hvor hurtigt kan jeg starte i behandling?

Du kommer i gang med din behandling senest 14 dage, efter du har henvendt dig til Rusmiddecentret.

Kan jeg få behandling et andet sted?

Hvis du ikke ønsker, at din behandling skal foregå i Rusmiddelcentret i Faxe Kommune, kan du vælge at få din behandling i en anden kommune. Din egen kommune skal dog godkende behandlingsbehovet. På samme vis kan du være i behandling i Rusmiddelcentret i Faxe Kommune, selvom du er bosat i en anden kommune.

Kan jeg være anonym?

Du kan altid ringe til os og få en uforpligtende snak, hvis du har brug for rådgivning. Ved sådan en samtale kan du være anonym.

Hvis du er under 18 år:
Hvis du vælger at starte et behandlingsforløb i Rusmiddelcentret, skal du have dine forældres eller din værges accept. Du kan derfor ikke være anonym i behandlingen.

Hvis du er 18 år eller derover:
Du kan vælge at være anonym i behandlingen, hvor du ikke behøver at oplyse CPR-nummer og navn. Det er dog ikke muligt at være i medicinsk behandling som supplement til anonym behandling, da oplysning om CPR-nummer her er nødvendigt.

Klagevejledning

Vi bestræber vi os altid på at gøre vores bedste. Men er du utilfreds med dit møde med Rusmiddelcentret, dvs. de medarbejdere du har mødt eller det generelle serviceniveau, har du mulighed for at klage.

Klagen rettes til:

Dan Stefan Nielsen
Tlf.: 56 20 61 00
Mobil: 40 31 15 18
Mail: dann@faxekommune.dk

Klagevejledningen findes i følgende dokument: