Medicinsk behandling

Du kan få medicinsk behandling som supplement til din øvrige behandling i Rusmiddelcentret.

Som en del af din behandling i Rusmiddelcentret får du tilbud om en lægesamtale med Rusmiddelcentrets lægekonsulent. Samtalen foregår sammen med din konsulent og kan finde sted indenfor 14 dage efter din henvendelse. Senere i dit forløb kan du få flere opfølgende lægesamtaler.

Som et supplement til din øvrige behandling i Rusmiddelcentret kan du få medicinsk behandling for dit forbrug af hash eller andre stoffer. Den medicinske behandling aftales i forbindelse med lægesamtalen. For at få medicinsk behandling skal du være indskrevet i Rusmiddelcentret med CPR-nummer, og du kan derfor ikke være anonym.

Der findes forskellige former for medicin, som kan hjælpe dig i din behandling, eksempelvis substitutionsbehandling. Den medicinske behandling skal relatere sig til den aktuelle behandling for rusmiddelproblemer. Anden medicinsk behandling skal ordineres af egen læge.

Hvis du bliver ordineret medicin af Rusmiddelcentrets lægekonsulent, vil du få det udleveret i enten Faxe eller Haslev. Se mere herunder:

Tid og sted for udlevering

Rusmiddelcentret i Faxe:
Mandag og torsdag: kl. 8.30-9.00 og kl. 16.30-17.00

Udleveringssted i Haslev - Værestedet Frederiksgade 8:
Mandag kl. 15:30-16 og torsdag: kl. 17.30-18.00