Unge

Fylder alkohol, hash eller andre stoffer lidt for meget i din hverdag? Du kan få gratis hjælp og rådgivning.

Du kan ringe til os på 5620 2720 og få en snak. Det er uforpligtende, og du kan være anonym.


Har jeg problemer med alkohol, hash eller stoffer?

Det er ikke mængden af alkohol, hash eller andre stoffer, der er afgør, om det er et problem. Der er et problem, hvis forbruget af alkohol, hash eller andre stoffer forstyrrer dine omgivelserne, din familie eller dig selv.

Test dig selv

Test dine alkoholvaner på AlkoTalk.dk eller med app’en Aplan.


Novavi Ung Revers

Ung Revers tilbyder gratis hjælp til børn og unge under 25 år, som er vokset op i familier med misbrug. I Ung Revers ved vi, hvad alkohol og stoffer kan gøre ved en familie. Vi ved også, at man som barn og ung ofte går rundt med det alene. Vi hjælper børn og unge til et liv uden familiens rus.

Vores tilbud er gratis og alle kan henvende sig til os uanset bopælskommune

Ung Revers har afdelinger i 8 byer - Odense, Helsingør, Lyngby, Herlev, Roskilde, Køge, Ringsted og Frederikssund. Du finder kontaktoplysninger på de enkelte afdelinger på www.ungrevers.dk. Man behøver ikke at bo i en af de 8 byer for at benytte sig af Ung Revers’ tilbud.

Vi tilbyder samtaleforløb for børn og deres familier fra 0 – 15 år og samtaleforløb for unge fra 16 – 24 år. Unge tilbydes enten individuelle eller gruppesamtaler.

Unge over 18 år kan deltage anonymt, men for unge under 18 år kræves samtykke fra forældrene for, at de kan deltage i et forløb hos os.

På vores hjemmeside www.ungrevers.dk kan man stille spørgsmål til brevkassen og chatte med en behandler. Find også Ung Revers på Instagram, Facebook og Youtube.


Flere muligheder for hjælp

netstof.dk kan du få anonym rådgivning og skrive sammen med andre unge. Du kan ringe til Alkolinjen på telefonnummer 80 200 500 og få anonym telefonrådgivning på hverdage kl. 11-15.