Corona-beredskab - SENESTE NYT

24. 03. 2020 - 09: 00

I Faxe Kommune passer vi godt på borgerne og følger naturligvis regeringens forskellige anbefalinger/anvisninger. Vi har nedsat en krisestab, som følger situationen nøje og tager de nødvendige initiativer og beslutninger, som situationen kræver. Du kan læse meget mere om Corona-beredskab på https://politi.dk/corona/ og på kommunens hjemmeside: https://www.faxekommune.dk/

 

I Rusmiddelcentret betyder det, at vi har taget skridt til følgende:

  • Alle medarbejdere er sendt hjem til og med 2. påskedag den 13. april. Medarbejdere holder ikke fri, men arbejder hjemmefra, så en lang række funktioner opretholdes.
  • Planlagte samtaler tages telefonisk - dette aftales mellem den enkelte behandler og borger. Har du en aftale, vil du inden længe høre fra din behandler.
  • Medicinudlevering foregår i Rusmiddelcentret mandag og torsdag klokken 8.30-10.00. OBS - Der er ikke adgang til Rusmiddelcentret - Medicinudlvering vil ske fra bagsiden af Rusmiddelcentret - fra "havestuedør". Modtager du medicinsk behandling vedr. alkohol vil du medgives medicin - blæs i alkometer er indtil videre annulleret.                                                                     
  • Der udleveres ikke medicin på værestedet i Frederiksgade. Ved særlige behov vil der blive udleveret medicin på borgeres bopæl. 
  • Har du spørgsmål, kan du stille dem til os på mail rus@faxekommune.dk eller telefon 5620 2720.

Skulle du have symptomer på COVID-19 med f.eks. løbende næse, ondt i halsen, hoste, feber og vejrtrækningsproblemer (alvorlige tilfælde) skal du tage kontakt til egen læge, lægevagtsordninger eller 1813. 

Vi vil samtidig gerne benytte lejligheden til at opfordre til ro og besindighed, og at alle viser det samfundssind, der gør, at vi i fællesskab får tingene til at fungere.