Respekt til dem der gør noget ved deres alkoholproblem

Næsten alle kender en person med alkoholproblemer, men det er de færreste, der taler om det. Det vil vi gerne ændre på – så giv respekt til dem, der gør noget ved deres alkoholproblem.

Hvis alkohol er begyndt at fylde i familien, kan man få rådgivning og behandling. Det er gratis, og behandlingen bliver sat i gang senest 14 dage efter henvendelsen. Man kan altid ringe og få en snak, hvis man er i tvivl, om Rusmiddelcentret er den rette hjælp.

Du kan læse mere om alkoholbehandling eller ringe til os på 5620 2720 og høre mere.

To børn i hver skoleklasse i Faxe Kommune lever i familier med for meget alkohol. Det er de færreste, der taler om alkoholproblemer, selvom de fleste kender en person, der har problemer med alkohol. Faxe Kommune bakker derfor op om den nationale Respektkampgange, hvor fokus er at give respekt til dem, der gør noget ved deres alkoholproblem.