Hjælp til stoffer

Du kan få hjælp og rådgivning, hvis stoffer er begyndt at fylde lidt for meget i dit eller din pårørendes liv. Det er gratis.

Har jeg problemer med hash eller stoffer?

Det er ikke mængden af stoffer, der er afgørende for, hvornår der er tale om et rusmiddelproblem. Der er tale om et rusmiddelproblem, hvis forbruget af stoffer virker forstyrrende eller belastende for omgivelserne og familien eller dig selv.

Ring til os

Du kan altid ringe til os på 5620 2720 og få en uformel snak, hvis du fx er i tvivl om, hvorvidt du har et problematisk brug af rusmidler. Sådan en samtale er helt uforpligtende, og du har mulighed for at være anonym.

Kan jeg passe mit arbejde og få rådgivning?

Du har stadig mulighed for både at passe dit arbejde og din familie, samtidig med at du får professionel rådgivning og behandling. Den primære behandling er samtaler med din behandler. Det er individuelt, hvor ofte og hvor mange samtaler man har, men typisk vil du i starten have en samtale hver uge. Derudover kan du også vælge at deltage i gruppefoløb, mindfulness, NADA mv. Du kan læse mere om vores forskellige tilbud her.

Hvor hurtigt kan jeg få rådgivning og behandling?

Efter din henvendelse iværksætter vi din behandling indenfor 14 dage.

Hvor kan jeg få rådgivning og behandling?

Rusmiddelcentret ligger i tilknytning til Faxe Sundhedscenter. Ring og book en personlig samtale på 5620 2720 eller send en mail til rus@faxekommune.dk.

Du kan læse mere om: